Mogyorofa Mechanik excenteres asztalos szorító, pillanatszorító.
Olcsó, egyszerű, robusztus és megbízható - a Mogyorofa Mechanik excenteres asztalos szorító.

 

Mogyorofa Mechanik excenteres asztalos szorító

mm vizjel430
 
Olcsó, egyszerű, robusztus és megbízható - a Mogyorofa Mechanik excenteres asztalos szorító. Nincs szükség csavarásra - egy  kar is elegendő ahhoz, hogy a szorítót használja. A legtöbb ragasztáshoz elég, az általa kifejtett nyomás. nyomása valamivel kevesebb, mint a súlyos vas -vagy színacél szorítóké, ellenben ára és tömege jóval kisebb. A Mogyorofa Mechanik excenteres asztalos szorító ezáltal nehezebben esik le fém társainál és a ragasztott alkatrész is könnyebben mozgatható. Íves ragasztásoknál a tapadása, viselkedése is jobb.  
MMszorito430
   A Mogyorofa Mechanik excenteres asztalos szorító nem csak ragasztásokhoz ideális, de a fa rezgésfelvevő tulajdonságai miatt, körfűrészekhez, marógépekhez ideális lefogató. Helyszíni munkákhoz is ideális.
 A Mogyorofa Mechanik excenteres asztalos szorító kiválóan alkalmas szinte minden asztalos munkához. Ezt bizonyítja, hogy Németországban 75 éve használják ezeket a barátságos termékeket szinte minden műhelyben.
A Mogyorofa Mechanik excenteres asztalos szorító, a hasonló szorítókhoz képest tovább lett fejlesztve. több évtizede száradó gyertyán fából készül, üreges szegecsek helyett tömör acél szegecsekkel és menetekkel vannak az alkatrészei támasztékai rögzítve.
A Mogyorofa Mechanik excenteres asztalos szorítónak készül egy robosztusabb verziója, menynek a szorítópofái parafa helyett gyertyán talpakkal vannak ellátva.
 
A Mogyorofa Mechanik excenteres asztalos szorító fejrész
MM SZORITOFEJ 430
Ez a pótalkatrész alkalmas élek ragasztásához együtt a Mogyorofa Mechanik excenteres asztalos szorítóval, bilincsekkel. Ezen felül szolgál pótalkatrészként a Mogyorofa Mechanik excenteres asztalos szorítóhoz.
elragasztas
 
 
Összefoglalva:
•  Gyors szorítás excenter karral
•  szabadon beállítható nyomás
•  nincsenek nyomás pontok, fokozatmentes
•  nem csúszik a talpa ( a parafakivitelnek köszönhetően)
•  nagyon stabil, mert a legjobb gyertyánfából készül acél sínnel
•  kis súly
•  megfizethető,  különösen a nagyméretűek ára kedvező
szor ReSZEI430
 Most bevezető áron rendelhető!!!!!
You are here:   HomeMechanic szorítók (Új)Mogyorofa Mechanic szorító Akció